Merete er glad for igen at kunne møde sin fysioterapeut i Tidlig Indsats
Da en stor del af de offentlige arbejdspladser i 2020 blev hjemsendt på grund af corona, skulle rigtig mange flytte deres aktiviteter fra det fysiske rum til det digitale rum. Arbejdsmiljø København var ingen undtagelse.
”Hvis nogen havde sagt til os, at vi i løbet af nul tid skulle omstille al vores aktivitet, ville jeg nok have trukket lidt på smilebåndet – for vores rådgivning i Tidlig Indsats er jo bundet meget op på den nærværende og personlige relation. Det er dog lykkedes overraskende godt. Men det er samtidig rigtig rart at have muligheden for at kunne møde brugerne igen, da der også er situationer, hvor de digitale løsninger ikke kan hamle op med det personlige møde” siger Anne Kirk, som er leder af Tidlig Indsats i Arbejdsmiljø København.
Det er Merete enig i. Hun er en af de medarbejdere, som har været i forløb i Tidlig Indsats både under og efter nedlukningen.
”Ved at komme i Tidlig Indsats blev min træning mere målrettet og fokuseret på arbejdet og de funktioner, jeg skulle klare i mit arbejde. Det hjalp også at have en, der kunne holde mig til ilden og følge op på problematikken. Der kom fokus på, hvordan jeg hurtigere kunne komme i gang på arbejdet, og at det ikke er skadeligt at være aktiv på trods af smerter” siger Merete, som er projektleder i Byggeri København.
Merete har været meget tilfreds med forløbet i Tidlig Indsats - også selv om en del heraf er foregået online. Men der er dog klare fordele ved at komme tilbage og møde sin fysioterapeut på Enghavevej:
”Det betyder noget, at terapeuten kan se og fornemme, hvilken type man er. Man føler sig mere set, og terapeuten kan komme omkring hele mennesket og vise og gennemgå øvelserne ved de fysiske møder”, afslutter Merete.
Hun giver generelt udtryk for stolthed over sin arbejdsplads i Københavns Kommune og de tilbud, man kan få som medarbejder. Og hun oplever, at hun er blevet taget meget seriøst i forløbet i Tidlig Indsats.