Arbejdsmiljøbrevet | Marts 2023

En gratis helbredsundersøgelse, en ernæringsassistents oplevelser med et gruppeforløb i Tidlig Indsats og Arbejdstilsynets nyeste stressvejledning. Læs den seneste udgave af Arbejdsmiljø Københavns nyhedsbrev

Foråret er ankommet, og med det udkommer Arbejdsmiljø Københavns martsudgave af nyhedsbrevet.

Her kan I læse om den vigtige - og gratis - helbredsundersøgelse for ansatte i Københavns Kommune med over 300 timers natarbejde årligt. I kan også møde ernæringsassistenten Elisabeth, der deler sine oplevelser med at have deltaget i et gruppeforløb i Tidlig Indsats. Hun fortæller om betydningen af ikke at stå alene med smerter og fysisk nedslidning. 

Netop hårdt fysisk arbejde kræver, at man træner og passer på sin krop. Derfor er der som del af indsatsen Træning i Arbejdstiden nu mulighed for at udbrede budskabet gennem plakater. Hvordan plakaterne ser ud, og hvordan man printer dem, kan I finde ud af i nyhedsbrevet. 

Arbejdstilsynet har udarbejdet en ny vejledning, der skal understøtte et godt psykisk arbejdsmiljø. Vejledningen indeholder blandt andet tre tiltag, der kan iværksættes i samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Disse kan I også læse mere om.

Så er der selvfølgelig også mulighed for at skabe et overblik over de nyeste kurser fra P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune.

Rigtig god læselyst.