Danmarks Motionsuge med Arbejdsmiljø København

Traditionen tro afholder Arbejdsmiljø København i uge 41 fælles træning for medarbejdere på plejeenhederne. I år har vi fornøjelsen af at have Sundheds- og Omsorgsborgmester Sisse Marie Welling med som deltager
Billede
Arbejdsmiljø København

I forbindelse med Danmarks Motionsuge og indsatsen Træning i arbejdstiden arrangerer Arbejdsmiljø København igen i år fælles træning for plejeenhederne i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. De festlige events finder sted fra mandag den 7. til fredag den 11. oktober. 

Hvad er Træning i arbejdstiden?

Vi ved, træning kan nedsætte smerter, øge funktionsniveauet og skabe mere energi og overskud. Med indsatsen, Træning i arbejdstiden, er det muligt for alle ansatte på plejeenheder i Københavns Kommune at opnå disse fordele i fællesskab. Med opbakning fra ledere og medarbejdere er mange allerede godt i gang med at træne. 

I løbet af motionsugen vil der være ekstra fokus på fælles, fysisk aktivitet. Her kommer fysioterapeuter fra Arbejdsmiljø København ud på arbejdspladserne og markerer motionsugen med fælles træning. Alle medarbejdere på plejeenhederne er velkomne til at deltage.

Borgmester i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Sisse Marie Welling, kommer forbi ved VKV-hjemmeplejen onsdag den 9. oktober, hvor der vil være fælles træning med god musik og højt humør.

Vil I gerne høre mere, eller ønsker I at deltage i motionsugen? Kontakt projektleder for Træning i arbejdstiden, Rasmus Ringgaard Schierbeck, på k15y@kk.dk