Kom til morgenmøde om organisatorisk forebyggelse af stress

Arbejdsmiljø København afholdt i oktober et udsolgt arrangement på Rådhuset, hvor vi satte fokus på organisatorisk forebyggelse af stress på arbejdspladsen. Begejstringen var stor, så nu gentager vi succesen 27. februar. Tilmeld jer allerede nu

Med fremmøde af 80 ledere fra Københavns Kommunes syv forvaltninger, lancerede vi redskabskataloget: Forebyg stress på arbejdspladsen. Der blev udvist stort engagement med flere meldinger om at ”emnet var superrelevant”, ”det var dejligt at opdage, at der er hjælp at hente” og ”oplægget var yderst tankevækkende”.  

Vi modtog også adskillige ønsker om en gentagelse af arrangementet – både for de ledere, der ikke fik en plads, men også gerne for arbejdsmiljøorganisationen. 

Nyt morgenmøde i februar – med udvidet målgruppe 

Vi gentager derfor succesen. Denne gang for både ledere og andre organisatoriske nøgleaktører (arbejdsmiljøkoordinatorer, HR-partnere og konsulenter, arbejdsmiljørepræsentanter og TR). Faktisk vil vi meget gerne opfordre jer til at komme samlet som arbejdsmiljø- og Trio-gruppe, MED-udvalg eller ledergruppe. Vi tror nemlig på, at det øger sandsynligheden for, at gode inspirationer og intentioner kommer til at sætte mærkbare aftryk på arbejdspladsen. 

På morgenmødet får I: 

  • Indblik i, hvordan man kan arbejde organisatorisk forebyggende og tage fat om nældens rod 
  • Hjælp på vejen i form af konkrete redskaber - og et fysisk redskabskatalog 
  • Erfaringer fra andre arbejdspladser 
  • Muligheden for at drøfte aktuelle udfordringer med andre ledere og organisatoriske nøgleaktører. 

Tilmeld jer nu og inden 13. februar

Morgenmødet foregår 27. februar kl. 8.30-10.00 i Hovedkassen på Københavns Rådhus.