Podcasts fra Arbejdsmiljø København

Lyt til podcasts fra Arbejdsmiljø København. Vi har taget et par emner op om arbejdsmiljøarbejdet i Københavns Kommune
Billede
Podcasts fra Arbejdsmiljø København

Stive nakkemuskler og ondt i ryggen ved hjemmearbejde  

16 % af alle sygedage i Danmark skyldes smerter i nakke og skuldre. Det påvirker håndteringen af kerneopgaven.

Den største årsag til sygefravær i Danmark er smerter i nakke, skulder og lænd. Selv milde smerter har indflydelse på energi- og koncentrationsniveau. Derfor er smerter og gener ikke kun et problem for den, der oplever dem. Det kan også være et problem for arbejdspladsen i form af sygefravær og produktivitetstab. Det har betydning for håndteringen af kerneopgaven.

Denne podcast handler om ergonomi, og hvordan du kan håndtere fysiske smerter og gener ved hjemmearbejde. Og om hvordan vi løser udfordringerne sammen og hver for sig. 

Lyt til podcasten på Spotify herunder.

Corona-mathed

Har du mærket, at de sidste måneders corona-tid har påvirket din arbejdsglæde og generelle trivsel? I denne podcast vil du blive klogere på, hvad corona-mathed er, og hvad du som medarbejder eller leder skal være opmærksom på i forhold til din trivsel.

Lyt til podcasten om corona-mathed herunder.

Bevar corona-guldet

I denne podcast taler vi om konkrete ideer til, hvordan man kan samle op på erfaringerne og indsamle ”guldet” fra corona-tiden. Vi taler om, hvordan en vanskelig tid efterfølgende også kan berige en organisation, et arbejdsfællesskab, trivslen og opgaveløsningen. Podcasten henvender sig primært til ledere og organisationskonsulenter.

Lyt til podcasten om at bevare corona-guldet herunder