Live træning – også efter jul!

En julegave fra alle fysioterapeuterne i Tidlig Indsats til alle os i Københavns Kommune: Live træning fortsætter til og med marts 2023

Også dette efterår har mange af kommunens medarbejdere fået varme i kroppen ved at logge ind på Teams til den daglige Live træning kl. 11.

Mange har trænet med – nogen sammen, andre hver for sig – men uanset, har vi fået trænet, styrket og brugt kroppen midt i en travl arbejdsdag.  

Det er derfor en god nyhed, at Live træning fortsætter – foreløbigt indtil udgangen af marts 2023.

Godt for fællesskabet

Rasmus Ringgaard Schierbeck, er glad for beslutningen om, at Live Træning fortsætter ind i det nye år:

Det er en dejlig julegave at kunne give medarbejderne her i den kolde tid.
Vi oplever et stigende deltagerantal til den daglige Live træning – og vi får fortsat mange positive tilbagemeldinger efter hver træning. At flere træner sammen på arbejdspladserne, vidner også om, at træningen har et socialt element og gør en masse godt for fællesskabet, siger han.
Rasmus Ringgaard Schierbeck
Fysioterapeut og projektleder for Live træning

Træning som ”fast aftale”

En af de medarbejdere, der er særligt glad for den daglige træning, er Helle Vallentin Rasmussen, løn- og personalekonsulent i Koncernservice. Helle fortæller, at de er flere kolleger, der træner sammen på trappeopgangen, når de kan komme til det:

Jeg har en fast ”aftale” i min kalender hver dag kl. 11, så når jeg ikke er optaget af møder eller andet, træner jeg med. Mit arbejde er ret stillesiddende, og jeg er generelt ikke særlig god til at ”gå en tur rundt om huset” for at få en pause fra computeren.
Så træningen her er et dejligt tilbud, jeg ofte benytter mig af, fortæller hun og fortsætter:

Rent fysisk er det godt at få gang i kroppen, og også at få varmen på de kolde dage. Jeg er sikker på, det har en god effekt, fordi vi laver så mange forskellige øvelser, alt efter hvem træneren er.
Helle Vallentin Rasmussen
Løn- og personalekonsulent i Koncernservice

Vil du være med til Live træning?

Træn med vores fysioterapeuter fra Tidlig Indsats hver dag fra 11-11.15. Indsæt evt. linket fra Teams i din kalender, så det er nemt at gå til: