Motionsuge uge 41: Live træning er tilbage

I næste uge skruer vi op for de fysiske aktiviteter på kommunens arbejdspladser. Også Live træning vender tilbage over Teams

I ugen op til skolernes efterårsferie er det Danmarks Motionsuge med fokus på fysisk aktivitet og fællesskab på de danske arbejdspladser. 

Nogle af kommunen arbejdspladser har tradition for ’walk n’ talks’ i stedet for de traditionelle morgenmøder med kaffe og rundstykker. Andre mødes til fællestræning to gange om ugen. Uanset, hvad vi finder på af fysiske aktiviteter, resulterer det ofte i store smil og en følelse af fællesskab, der giver os et godt skud energi til resten af arbejdsdagen. 

Træn med via Teams

I perioder under Corona var vi mange, der trænede sammen over Teams – og fysioterapeuterne fra Tidlig Indsats har efterfølgende modtaget mange positive tilbagemeldinger. 

En stor del af kommunens ansatte var glade for den fælles træning. Ikke mindst var de glade for følelsen af fællesskab, Live Træningen bidrog til – blandt dem, der fortsat havde en daglig gang på arbejdspladsen, og de, der i perioder var hjemsendt. 

I uge 41 genopstår Live Træning over skærmen på Teams. Så husk at sætte store krydser i kalenderen, og find træningshumøret frem! 

Fællestræning på plejecentre 

På flere af kommunens plejecentre vil der også være fællestræning ved fysioterapeuterne fra ”Træning i arbejdstiden”. Bl.a. i De Gamles By tirsdag kl. 11 og ved plejecentrene i Bystævneparken om onsdagen. Her kan I, som medarbejdere, tage en kollega eller borger under armen og deltage i fællestræning i det fri. 

Som lille gevinst vil deltagerne på dagen blive forkælet med en smoothie. 

Også her i Arbejdsmiljø København vil vi have fokus på motion og fællesskab i uge 41. Vi træner sammen fast to gange om ugen à ti minutter, men i næste uge sætter vi ekstra skub på fællesskabet ved at gå en kort travetur inden fredagens morgenmøde.